BMW

BMW

BMW

Ruitenwissers BMW kopen

Is uw BMW aan nieuwe ruitenwissers toe? Kies dan voor de hoogste kwaliteit voor nog meer rijgenot! Hier koopt u de beste voorruitwissers en achterruitenwissers voor uw BMW 3 serie, BMW 5 serie, BMW 1 serie of ander model BMW. Altijd met gratis verzending! Deze Valeo ruitenwissers zorgen onder alle weersomstandigheden voor perfect zicht, zijn heel eenvoudig te bevestigen en gaan extra lang mee.

BMW ruitenwissers voor elk model

Valeo ruitenwissers passen op vrijwel elk model BMW. Dankzij hun geïntegreerde adapter zijn ze eenvoudig op de verschillende soorten ruitenwisserarmen te bevestigen. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is meestal geen probleem. U vindt de goede ruitenwissers voor uw BMW door het bouwjaar van uw auto te selecteren. U kunt kiezen uit Valeo voorruitwissers, achterruitenwissers en navulsets om alleen het rubber te vervangen. Heeft u de goede BMW ruitenwissers gevonden? Dan heeft u ze na het plaatsen en betalen van de bestelling binnen 48 uur in huis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitenwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw model BMW niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  128 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Laden ...Meer tonen...
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  128 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren