Audi

Audi

Audi

Ruitenwissers Audi kopen

Is uw Audi A4, A3, A6, A1, A5 of ander model Audi aan nieuwe ruitenwissers toe? Valeo ruitenwissers zijn zeer goed ruitenwissers zoals blijkt uit de test van ANWB en ADAC en bieden onder alle omstandigheden uitstekend zicht! Bovendien gaan deze voorruitwissers en achterruitenwissers extra lang mee, maken ze geen geluid tijdens het wissen en zijn ze heel eenvoudig te bevestigen op elk model Audi. Bestel hier deze uitstekende Audi ruitenwissers online met gratis verzending!

Audi ruitenwissers voor elk model

Valeo Silencio Flatblades hebben een geïntegreerde adapter, waardoor ze op de verschillende ruitenwisserarmen van vrijwel elk model Audi passen. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is meestal geen probleem. U vindt de goede ruitenwissers voor uw Audi door het bouwjaar van uw auto te selecteren. U kunt kiezen uit Valeo voorruitwissers, achterruitenwissers en navulsets om alleen het rubber te vervangen. Heeft u de goede Audi ruitenwissers gevonden? Dan heeft u ze na het plaatsen en betalen van de bestelling binnen 48 uur in huis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitenwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw model Audi niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  140 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Laden ...Meer tonen...
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  140 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren