Bosch ruitenwissers

Bosch ruitenwissers

Bosch ruitenwissers


Hier vindt u Bosch ruitenwissers! Deze ruitenwissers zijn net zoals Valeo ruitenwissers van A-kwaliteit zijn als beste getest en passen op elke auto. De Bosch Aerotwin, Bosch Twin en Bosch Twin Spoiler ruitenwissers en achterruitenwissers worden hieronder getoond op Bosch-nummer.

Bosch ruitenwissers als beste getest

Bosch ruitenwissers staan bekend om hun hoge kwaliteit. Uit tests van ANWB en ADAC (Duitse ANWB) komen zowel de Bosch Aerotwin als Bosch Twin en Bosch Twin Spoiler uit de bus als beste ruitenwissers. Bosch Aerotwin ruitenwissers worden beoordeeld als de beste flatblades op de markt. Binnen de conventionele wissers (met beugel) zijn de Bosch Twin en Bosch Twin Spoiler de beste keus. Echter, zowel de ANWB als ADAC verkiezen de wiskwaliteit en duurzaamheid van flatblades ver boven die van conventionele wissers!

Boch flatblades

Flatblades zijn beugelvrije wissers, ontwikkeld door Bosch in 1999. Inmiddels worden vrijwel alle nieuw verkochte auto’s uitgerust met flatblade ruitenwissers. Flatblades geven namelijk een veel beter wisresultaat over de gehele lengte van het wisblad. Ook gaan ze langer mee en zijn ze muisstil. Dat komt omdat flatblades de veegdruk veel gelijkmatiger over de ruit verdelen en naadloos op het raam aansluiten. Heeft uw auto nog geen flatblades ruitenwissers? Geen zorgen. Dankzij de voorgemonteerde adapter kunt u probleemloos overstappen op Bosch flatblades!

Bosch Aerotwins

Bosch Aerotwins behoren bij de beste flatblade wissers op de markt. Het gestroomlijnde, superplatte ontwerp zorgt voor optimale functionaliteit. Dankzij het gereduceerde oppervlak wordt ook windgeluid tot een minimum beperkt. Het Twin-wisrubber is ingenieus samengesteld uit twee soorten rubber. Het zachte rubber van de rug van de ruitenwisser zorgt voor een geruisloze veegbeweging; de harde wislip met dubbele microrand biedt een perfecte reiniging. Ten slotte zorgt het hightech veerblad voor een naadloze aansluiting op de autoruit. Zelfs bij hoge snelheden en zware weersomstandigheden kunt u vertrouwen op uitstekend zicht! 

Bosch Aerotwins zijn bovendien uitstekend bestand tegen insecten en hardnekkig vuil. Ook zijn deze flatblades beter uitgerust voor winterse omstandigheden dan conventionele wissers, waarbij ijs kan vastvriezen aan het metalen frame of de scharnieren. Al met al hebben Bosch Aerotwins dan ook een 30% langere levensduur dan conventionele wissers!

Bosch ruitenwissers monteren

Bosch ruitenwissers worden altijd geleverd met een duidelijke montage handleiding. U kunt ook de QR code op de verpakking scannen en het instructiefilmpje bekijken op uw smartphone. Dankzij de voorgemonteerde, voertuigspecifieke adapter passen Bosch Aerotwins op vrijwel elke auto. Dit geldt ook voor auto’s die nog niet zijn uitgerust met flatblades! Met een eenvoudige montage in 4 stappen bent u binnen mum van tijd klaar om veilig de weg op te gaan.

Alle Valeo en Bosch ruitenwissers koopt u bij ons eenvoudig online en zonder verzendkosten! Bovendien ontvangt u € 5 korting op elke tweede voorruitenwisserset of achterwisser. Wilt u eerst meer informatie of advies? We hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van ruitenwissers en helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

29 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Laden ...Meer tonen...
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren