In zijn we 2009 begonnen met het verkopen van Bosch Aerotwin ruitenwissers. In het begin verkochten we uitsluitend via marktplaats, maar later is de stap genomen om een webshop te beginnen om zo alles beter, sneller en nauwkeuriger te kunnen afhandelen en ook een ruimer assortiment te kunnen bieden.
Na verloop van tijd kwamen er steeds meer vragen van klanten over Valeo ruitenwissers en zagen we dat Valeo ook zeer goede kwaliteit ruitenwisser levert.
Daardoor is het idee ontstaan om ook een website voor Valeo ruitenwissers op te richten: ruitenwisserwinkel.nl!
Uiteraard was er bij ons altijd al interesse in auto's, hierdoor is het ook gemakkelijk om ons te verdiepen in de autotypes en de daarvoor geschikte ruitenwissers en eigenaardigheden.

Dit begon allemaal thuis in Ternaard (N.O. Friesland). In 2012 is het bedrijf verhuisd naar een loods in Dokkum en in 2017 naar een loods in Meppel. Hier liggen sindsdien onze ruitenwissers, verpakkingsmaterialen en andere producten (zowel de auto-onderdelen als de vloeistoffen).
Ook is het mogelijk om hier, op afspraak, de bestelde ruitenwissers af te halen.

Wij verwachten binnenkort een foto te plaatsen om zo de loods ook aan mensen die niet in de buurt wonen te kunnen tonen!

Mede dankzij ons direct contact met de klant, het meedenken en onze klantvriendelijkheid kunnen wij u de juiste ruitenwisser en de gewenste service verlenen!

Verdere contactinformatie:

Handelsnaam: Handelsonderneming Ternaard
Vestigingsadres: Dynselakker 6, 8331XL Steenwijk
Bezoekadres: Douwenmaat 1-14, 7942KD Meppel (uitsluitend op afspraak)
E-mailadres: info@ruitenwisserwinkel.nl
KvK-nummer: 51813521
BTW-nummer: NL001427627B50
IBAN-nummer:    NL73RABO0160095301
BIC-nummer:    RABONL2ULoading ...Load More ...